۱۳۸۸ اسفند ۱۱, سه‌شنبه

نامه به آیت الله مکارم شیرازی برای جلوگیری از حکم اعدام جوان بیست ساله ایرانی

بسم الله الرّحمن الرّحیم
آیت الله مکارم شیرازی (مدّظلّه عالی)
با سلام و درود
امروز صبح در خبرگزاری ها خبری مبنی بر تایید حکم اعدام جوان بیست ساله ی ایرانی توجه همگان را برانگیخت. شاید برایتان سوال پیش آمد که چرا من به شما نامه می نویسم و چرا این نامه را به مسئولین قضایی کشور نمی نویسم. علت آن توضیحی است که در این خبر در مورد استناد قاضی پرونده از جمله شما بزرگوار مبنی بر" محارب بودن حرمت‌شکنان روز عاشورا" در اجرای این حکم کرده است.
در این چند سطر قصد بررسی و ریشه یابی حوادثی که بعد از عاشورا پیش آمد را ندارم ولی توجه تان را به چند نکته که در پی می آید جلب می کنم:
بی شک حرمت شکنی در روز شهادت سرور و سالار شهیدان گناه بس بزرگی است اما براستی چه کسانی حرمت مردم را قبل از عاشورا و در این چند ماه حفظ کردند که از مردم انتظار حفظ حرمت می کنید؟ کشتن دهها نفر در مناسبتهای مختلف حفظ حرمت است؟ زندانی کردن جوانان ایرانی که فقط با شعار "رای من کو" به خیابانها آمدند حفظ حرمت است؟ توهین به مردم از رسانه ی ملی و فتنه گر خواندن آنان حرمت شکنی نیست؟ از آن بالاتر حضور گسترده نیروهای امنیتی در روز عاشورا با انواع سلاحهای گرم وسرد حرمت شکنی نیست؟
بخدا قسم که انصاف در صدور این فتوای شرعی رعایت نشده است. در ایران عزیز که به داشتن حکومت شیعی افتخار می کند این فتوا و نظایر آن لکه ننگی است که دامن همه ی کسانی که ادعای شریعت علوی را می کنند خواهد گرفت. و جز ایجاد فضای رعب و خشم و نفرت و فاصله گیری از این نظام نتیجه دیگری ندارد. من به عنوان یک جوان ایرانی به شما بزرگوار عرض می کنم که مطمئن باشید اجرای حکم اعدام محمد امین ولیان جز به فاصله گرفتن جوانان این مرز و بوم از اسلام کمکی نمی کند.
فقط یک لحظه خودتان را جای مادر این فرزند بیست ساله ی ایرانی بگذارید که با شنیدن این خبر چه می کشد و در این شرایط چه حسی در مورد جمهوری اسلامی دارد.
پس عاجزانه از شما خواهش می کنم که در نامه ای به رئیس قوه قضائیه و مسئولین اجرایی کشور جلوی اجرای این حکم را بگیرید و پایتان را از بازی سراسر ریا و تزویر که یک عده از خدا بیخبر که از اسلام عدل علی جز ذوالفقار آنرا ندیده اند و فراموش کرده اند که علی (ع) حتی برای کشیدن خلخال از پای زن یهودی ناراحت شدند، کنار بکشید.
ثُمَّ إنَّکُم یَوَمَ القیمةِ عِندَ ربِّکُم تَختصمونَ (سوره زمرآیه 30)
شانزدهم ربیع الاول سال هزار و سیصد و چهل ویک هجری قمری




به آدرس makarem(at)makarem(dot)ir ارسال کنید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر